Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε.

Εταιρικό Δώρο

                            

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κρασιών, ποτών και προτάσεων ώστε να δημιουργήσετε το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση. 

Υπάρχει μεγάλη γκάμα ετικετών, από οικονομικές λύσεις μέχρι σπάνια αποστάγματα που μπορούν να καλύψουν ιδιαίτερα γούστα και περιστάσεις. 

Επιλέξτε το/τα ποτά που σας ενδιαφέρουν και τη συσκευασία που επιθυμείτε, καλάθι, κασετίνα, μπαούλο, κουτί κλπ και εμείς αναλαμβάνουμε να το μεταμορφώσουμε σε ένα υπέροχο δώρο που θα εντυπωσιάσει!

Υπάρχουν επίσης και οι έτοιμες προτάσεις μας για όλα τα γούστα όπου μπορεί κάποιος να επιλέξει το κατάλληλο χωρίς να χρειάζεται να το συνθέσει μόνος του.


Στις γιορτινές μέρες αλλά και καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου παραδίδουμε χιλιάδες δώρα ανά την Ελλάδα σε εταιρίες αλλά και πρόσωπα κατ' εντολή κάποιου, και έχουμε πάρει τις καλύτερες κριτικές για την εμφάνιση και τη ποιότητα του δώρου που αποστέλλουμε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να ετοιμάσουμε μαζί τα δώρα που επιθυμείτε και να είστε σίγουροι ότι οι φίλοι σας και συνεργάτες θα μείνουν εντυπωσιασμένοι!


Μπορείτε να μας καλέσετε στο +302392021713 ή στο 6973645430 για να σας βοηθήσουμε και τηλεφωνικά για τη παραγγελία σας.

Ρωτήστε μας για τις ειδικές μας τιμές ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας.