Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε.

Ακύρωση - Επιστροφή

Η εταιρία μας εγγυάται τη φύλαξη και συντήρηση των προϊόντων  μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παραδοθούν σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή συσκευασίας, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 3 εργάσιμων ημερών προκειμένου να δρομολογηθεί είτε η αντικατάσταση του προϊόντος, είτε η επιστροφή των χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αποκλειστικά με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα (όχι σε μετρητά) εντός 3 ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβουμε και θα γίνει ο έλεγχος του προϊόντος.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να μην έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς φθορές! Εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί η αρχική του συσκευασία δε μπορεί να γίνει δεκτή  επιστροφή του. Η επιβάρυνση των μεταφορικών της επιστροφής, βαρύνει πάντοτε τον πελάτη ενώ για την εκ νέου αποστολή προϊόντων ισχύουν κανονικά οι όροι αποστολής της εταιρίας μας όπως αυτοί ισχύουν για όλες μας τις αποστολές.