Αμπελώνας: Από τον ιδιόκτητο αμπελώνα στη λοφώδη περιοχή Μαρμαριάς, στην Αρκαδία, με αργιλοπετρώδη εδάφη σε υψόμετρο 750 μέτρα.
Κρασί και Οινοποίηση :Κλασική Βουργουνδέζικη μέθοδος με στατικές απολασπώσεις. Το πρώτο στάδιο ζύμωσης γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και στη συνέχεια μεταγγίζεται σε βαρέλια όπου ολοκληρώνεται η ζύμωση. Το κρασί για 6 μήνες παραμένει στα βαρέλια και ωριμάζει μαζί με τις λεπτές λάσπες του.
Γευστικά Χαρακτηριστικά και Παλαίωση :Κρασί ιδιαίτερα πλούσιο με μεγάλη αρωματική και γευστική σύνθεση, όπου τα καβουρδισμένα αρώματα της δρυός έρχονται σε αντιδιάσταση με τα ποικιλιακά εκείνα που θυμίζουν εσπεριδοειδή και πεπόνι. Παλαιώνει για 3-5 χρόνια.